چیدمان اثاثیه در خودروی باربری

چیدمان اثاثیه در خودروی باربری

چیدمان اثاثیه در خودروی باربری


چیمان اثاثیه در ماشین باربری

اسباب کشی پر از چالش های مختلف است، یکی از آن ها نحوه چیدمان اثاثیه در خودروی باربری و کامیون ها می باشد. چیدمان اصولی و صحیح وسایل داخل ماشین باعث جلوگیری از آسیب دیدن بارها و اثاثیه می شود، به خصوص اگر باربری بین شهری و برای مسافت های طولانی باشد. دست اندازها و پستی بلندی های جاده باعث تکان خوردن بارها در ماشین می شوند و اگر چیدمان به درستی انجام نشود، وسایل ممکن است روی هم افتاده و آسیب ببینند.

چیدن وسایل به روش اصولی در کامیون ها و ماشین های باری اهمیت بسیاری دارد، در ادامه با مزایای آن آشنا خواهید شد:

مزایای چیدمان اصولی اثاثیه

استفاده بهینه از محیط داخل کامیون : اگر چیدمان اثاثیه در خودروی باربری به درستی انجام شود، جعبه ها فضای کمتری را اشغال می کنند و فضای بیشتری داخل کامیون ایجاد می شود.

کاهش ماشین های باربری: با چیدمان درست نیازی به چندین ماشین باربری نخواهید داشت و تعداد ماشین های باری درخواستی شما کمتر خواهد شد.

کمتر شدن هزینه باربری: هزینه باربری و اتوبار تهران به غیر از مسافت باربری و حجم اثاثیه به تعداد ماشین های باری نیز بستگی دارد. وقتی تعداد ماشین ها کم شود طبیعتا هزینه باربری پایین می آید.

کم شدن تعداد رفت و آمد : با چیدمان صحیح اثاثیه تعداد رفت و آمد ها در اسباب کشی کاهش می یابد و سرعت خالی کردن بار ها بیشتر می شود.

جلوگیری از صدمه دیدن اثاثیه : اگر جعبه ها و اثاثیاه داخل ماشین به درستی کنار و روی هم قرار نگرفته باشند، با تکان ها ماشین در طول مسیر ممکن است دچار آسیب بشوند.

چیدمان اصولی اثاثیه در کامیون

ترتیب چیدن وسایل در ماشین باربری

ترتیب جای گیری وسایل، جعبه ها و اثاثیه منزل داخل کامیون باید طوری باشد که با برداشتن یک وسیله باقی بارها روی هم نریزند. چیدمان اثاثیه در خودروی باربری به صورت کاملا اصولی باعث می شود که خالی کردن بارها بسیار ساده تر و ایمن تر باشد. برای داشتن چیدمانی صحیحی مراحل زیر را به ترتیب انجام دهید.

حمل سنگین ترین اثاثیه

مرحله اول در چیدمان، حمل وسایل سنگین خانه می باشد. وسایلی که یک نفره نمی توان آن ها را جا به جا کرد و به کمک دو سه نفر برای حملشان نیاز است. مانند ماشین لباسشویی، یخچال، اجاق گاز و… دقت کنید که این وسایل حتما به خوبی بسته بندی شده باشند و دور تا دور آن ها با فوم، پلاستیک ضربه گیر یا پارچه های ضخیم پوشانده شده باشد. سپس تمام این اثاثیه باید در انتهای کامیون یا خاور نزدیک به اتاق راننده قرار گیرند. سعی کنید چیدمان اثاثیه سنگین در انتهای ماشین را طوری انجام دهید وزن اثاثیه به طور مساوی پخش شود. همیشه اولویت چیدمان، با اثاثیه بزرگ و سنگین می باشد زیرا فضای بیشتری از خودرو را می گیرند و پس از آن می توان کارتن و اثاثیاه کوچک تر را روی آن ها قرار داد. اما اگر از جعبه های کوچک تر شروع کنیم، ممکن است فضای اصلی ماشین اشغال شود و جایی برای اثاثیه بزرگ نماند.

مراحل چیدمان وسایل در ماشین باربری

وسایل بلند و حجیم

اثاثیه بلند و حجیم مثل سرویس های چوبی و فرش ها باید در کنار دیواره های دو طرف ماشین قرار بگیرند. این دسته از وسایل را به صورت عمودی یا افقی قرار دهید طوری که به شاسی ماشین فشار وارد نشود. برای اینکه جای کمتری اشغال شود می توانید فرش های را به صورت خوابیده و افقی کف ماشین قرار دهید و برخی وسایل بلند اما سبک تر مانند تشک ها را روی وسایل دیگر جای دهید.

چیدمان جعبه های سنگین و بزرگ

نوبت به جعبه های بسته بندی شده می رسد. حال باید سنگین ترین و بزرگ ترین جعبه ها را اول از همه به داخل ماشین باربری منتقل کنید. ابتدا جعبه ها را در فضاهای خالی مثل زیر میزها، کنار دیوارهای ماشین و روی بقیه اثاثیه قرار دهید. جعبه های این مرحله نباید شامل وسایل شکستنی باشد. آن ها می توانند جعبه و چمدان های سنگین و بزرگی مثل کارتن چرخ خیاطی باشند. با قرار دادن آن ها در فضاهای خالی از آسیب دیدن وسایل جلوگیری خواهید کرد.

چیدن جعبه های سبک

کارتن های سبک تر که حاوی وسایل و ظروف شکستنی نیستند را روی کارتن های سنگین قبلی قرار دهید. اگرخودوری باربری شما خاور مسقف است می توانید جعبه ها را تا نزدیکی سقف خاور بچینید و فاصله کم بین جعبه و سقف را توسط وسیله ای نرم مثل پارچه و لباس کهنه یا تشک پر کنید.

چیدمان جعبه های سنگین در اسباب کشی

چیدمان اثاثیه شکستنی و حساس

معمولا حساس ترین بخش اسباب کشی جا به جایی وسایل شکتنی مثل طورف کریستالی و وسایل آشپزخانه می باشد. قبل از چیدمان بسته بندی صحیح و اصولی آن ها اهمیت بسیاری دارد. شما می توانید برای بسته بندی لوازم منزل نیز از خدمات شرکت ظرافت بار استفاده کنید. برای باربری در هر شعبه ای مانند باربری گیشا، تهرانپارس، پیروزی، نیاوران و… خدمات باربری و بسته بندی انجام می شود.

بنابراین وسایل بسته بندی شده شکستنی را در جایی امن که احتمال ضربه دیدن و شکتنشان کمتر است قرار دهید.

اثاثیه سبک و غیر حساس

در آخر برخی وسایل سبک که شکستنی و حساس نیستند مانند قالیچه، کیف و کفش را میتوانید بین وسایل جا دهید. از آن جا می دانید اتفاقی برای این گونه وسایل نمی خورد می توانید به راحتی آن ها را در پایان چیدمان بین وسایل دیگر جای دهید.

توصیه های مهم در چیدمان اثاثیه

به خاطر داشته باشید هنگام اسباب کشی و چیدمان اثاثیه:

آن ها را روی هم به صورت نامرتب قرار ندهید، زیرا با کوچک ترین تکانی تعادلشان بهم خورده و روی هم می افتند. پس به صورت مرتب و بر اساس وزن و حجم جعبه ها را روی هم قرار دهید. مثلا یک جعبه کوچک و سبک نباید زیر وسایل قرار بگیرد.

جعبه ها را تا سقف کامیون روی هم بار نزنید. این کار نیز خطرناک است و اگر تا نزدیکی سقف جعبه ها را چیدید، حتما فضای خالی بین سقف و جعبه را با یک پارچه قدیمی سا تشک پر کنید.

اثاثیه را به صورت فشرده بار نکنید. گفتیم که چیدمان اصولی می تواند حجم کمتری از ماشین را در اختیار بگیرد. اما این به ان معنا نیست که تمام وسایل را به فشروده ترین حالت در ماشین جای دهید.

حتما قبل از چیدمان روی وسایلی مانند مبلمان و تشک ها پارچه ضخیم، سلفون و.. بکشید تا روکش اصلی آن ها دچار آسیب یا آلودگی نشوند.

خودروی باربری را متناسب با میزان اثاثیه و بارهای خود انتخاب کنید.

اتوباراخبارباربریباربری تهران

باربریچیدمان اثاثیهچیدمان اثاثیه در اسباب کشیچیدمان بار در کامیونچیدن اثاثیه در ماشین باربریخدمات چیدمان اثاثه اتوبارنحوه چیدمان بار

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *